Williamstown Dental

The works for this complete new fit out and renovation of an existing dental practice were completed in two stages. This allowed the dentist to successfully continue his practice while renovations were being completed. Steps were taken to ensure that there was minimum disruption to both clients and dentists.

Internal works included a custom made front desk with an attractive suspended curved ceiling, providing a modern look with recessed lighting. There is also custom designed ‘tooth’ patterned flooring in the children’s area and the new upholstered seats in the waiting area reflect the colour scheme used throughout the centre.

The original front façade has been rendered to give it an ‘as-new’ appearance. The new signage and structurally inspired timber features complete the modern look of the centre.

The refurbishment works included:

  • all new lighting
  • plumbing,
  • joinery,
  • hardware,
  • fixtures and fittings,
  • painting,
  • electrical,
  • plastering,
  • stoneworks,
  • acrylics,
  • airconditioning etc.

Comments are closed.